Kokemuksia Tarkka kattoremonteista

Me välitämme kattojen alla asuvista ja työskentelevistä ihmisistä. Siksi haastamme kattoalan ”vähän sinne päin” -tekemisen toimimalla aina oikein ja käsityöammattilaisen asenteella. Jokainen katto ja pääurakka on meille tärkeä.

Katso referenssimme ja asiakkaiden kokemuksia:

Tarkka tekee käsityönä kaikki kattoremontit haastavista kattokohteista aina pieniin huoltotöihin. Tarkka on parhaimmillaan silloin, kun kohteessa vaaditaan kattoalan asiantuntijan ja kokeneen pääurakoitsijan  näkemystä. Toimimme Helsingissä ja sen lähialueilla.

Wanha villatehdas, Hyvinkää

Tarkka valittiin toteuttamaan suojellun, nykyisin toimistorakennuksena toimivan, rakennuksen perusteellinen vesikattoremontti. Entinen tekstiilitehdas sai uuden arvoisensa, kestävän ja tarkoin suunnitellun katteen.

Lue lisää

Hankkija, Lohja

Iso varastohallirakennus tarvitsi uudet katto- ja seinäpellitykset sekä perusteellisemman rakenneuudistamisen. Tarkka valikoitui kokeneen ammattitiiminsä kanssa pääurakoitsijaksi, vieden projektin saumattomasti loppuun saakka.

Lue lisää

Lehtikaskenniitty, Espoo

Vuonna 1990 rakennettu paritaloyhtiö Espoossa pääsi Tarkan huolehtivaan käsittelyyn vuonna 2019. Kohtuullisen kookkaassa projektissa 15 rakennusta sai PVC-katteen jouhevasti sujuneessa urakassa, jossa aikataulu ja budjetti pitivät, kuten oli luvattu.

Lue lisää

tarkka-kokemuksia-trumpettitie-vantaa-3

Trumpettitie, Vantaa

Sutjakkaasti sujuneessa kattourakassa Trumpettitien 40 vuoden ikäiset katot saivat uudet, laadukkaat muovipinnoitetut teräspellit. Projektin aikataulu sekä budjetti pitivät alusta loppuun saakka.

Lue lisää

Aamutie, Helsinki

Alkuperäinen, vuonna 1982 rakennetun Helsingin Aamutiellä sijaitsevan taloyhtiön kiviteräskate oli aika uusia. Taloyhtiö oli teettänyt urakalle suunnitelmat, joiden pohjalta kilpailutettiin itse urakoitsijat, joiden joukossa myös Tarkka oli.

Lue lisää

Tarkka on luotettava ja systemaattinen kattoremonttikumppani.

Ne ovat korkealle arvostettavia ominaisuuksia, jotka eivät ole kattoalalla itsestäänselvyyksiä. Tarkan kanssa työskennellessä voi luottaa, että kattoremontti hoituu sovitun mukaisesti. Kaiken kaikkiaan Tarkan ammattilaiset ovat positiivisesti asennoituneet yhteistyöhön ja Tarkka tekee myös yrityksenä sen, minkä lupaa remontin eteen tehdä.

Jukka-Pekka Soila
NHK-rakennus Oy

Tarkalla on luontaista halua ja kiinnostusta tehdä hommat hyvin.

Sellaista yhteistyökumppania ja urakoitsijaa on helppo arvostaa. Tarkan kattoammattilaiset ovat hyvin jämptejä ja asiallisia. Useimmat kattourakoitsijat tekevät vain kolmasosan siitä asiakaspalvelusta, mikä Tarkalle on täysin itsestäänselvyys. Esimerkiksi työmaapalaverit ja viestintä osapuolten kesken on kiitettävää. Lukuisista hyvän urakoitsijan piirteistä muun muassa itseohjautuneisuus ja kokemus alalta näkyvät työn sujuvuudessa heti.

Vili Haapasaari
valvoja
Kantava Oy

Yli 200 toteutunutta kattoremonttia

Olemme toteuttaneet kuluneen 12 vuoden aikana yli 200 kattoremonttia, toimialueena pääasiassa Helsinki ja sen lähiympäristö.

Tutustu kohteisiimme kartalla.

Pyydä tarjous

    Tarjouspyyntöni koskee: