Kattotyöt

– Rakkaudesta kattoihin.

Haluamme pitää hyvän huolen kattojen hyvinvoinnista, koska kattojen alla elää ihminen

Oli kyseessä kattoremontti, pääurakointi, katon kuntotarkastus, huolto tai peltityöt, Tarkka on valmis auttamaan ja toteuttamaan remontit ja urakat, niin suuret kuin pienetkin. Emme koskaan tingi työmme laadusta, ja tarjoamme asiakkaille täyden, välittävän ammattitaitomme. Tutustumme kohteisiin aina perusteellisesti ja kuuntelemme asiakkaan tarpeet tarkasti. Parhaimmillaan pystymme yhdessä hymyilemään syntyneille kustannussäästöille.

Emme tee vähän sinne päin, vaan tarkasti aina takuutarkastukseen asti.

Kattoremontti

Tarkka hoitaa kattoremontin innostavalla asenteella ja 12 vuoden kokemuksen tuomalla rautaisella ammattitaidolla. Pidämme aina hyvän huolen remontin etenemisen huolettomuudesta ja kustannustehokkuudesta, yhteistyötä vaalien.

Lue lisää

Pääurakointi

Tarkka on vaivaton, huolellinen ja vastuullinen pääurakointikumppani. Toteutamme mielellämme isot ja haastavat pääurakoinnit. Hoidamme aina enemmän kuin katon, ja minkä lupaamme, pidämme koko urakan ajan sekä sen jälkeen.

Lue lisää

Katon kuntotarkastus ja huolto

Tarkka haluaa huolehtia kanssasi kattosi pitkästä elinkaaresta. Lupaamme tehdä vesikattojen kuntotarkastukset ja huollot huolellisesti, sekä katosta että asiakkaasta välittäen.

Lue lisää

Peltityöt

Tarkka tekee peltityöt laadukkaana käsityönä omassa Helsingin peltiverstaassaan. Peltiseppämme ovat tarkkoja työn laadusta – tarkkuus onkin meille sisäänrakennettu ominaisuus.

Lue lisää

Tarkka on luotettava ja systemaattinen kattoremonttikumppani.

Ne ovat korkealle arvostettavia ominaisuuksia, jotka eivät ole kattoalalla itsestäänselvyyksiä. Tarkan kanssa työskennellessä voi luottaa, että kattoremontti hoituu sovitun mukaisesti. Kaiken kaikkiaan Tarkan ammattilaiset ovat positiivisesti asennoituneet yhteistyöhön ja Tarkka tekee myös yrityksenä sen, minkä lupaa remontin eteen tehdä.

Jukka-Pekka Soila
NHK-rakennus Oy

Tarkalla on luontaista halua ja kiinnostusta tehdä hommat hyvin.

Sellaista yhteistyökumppania ja urakoitsijaa on helppo arvostaa. Tarkan kattoammattilaiset ovat hyvin jämptejä ja asiallisia. Useimmat kattourakoitsijat tekevät vain kolmasosan siitä asiakaspalvelusta, mikä Tarkalle on täysin itsestäänselvyys. Esimerkiksi työmaapalaverit ja viestintä osapuolten kesken on kiitettävää. Lukuisista hyvän urakoitsijan piirteistä muun muassa itseohjautuneisuus ja kokemus alalta näkyvät työn sujuvuudessa heti.

Vili Haapasaari
valvoja
Kantava Oy

Yli 200 toteutunutta kattoremonttia

Olemme toteuttaneet kuluneen 12 vuoden aikana yli 200 kattoremonttia, toimialueena pääasiassa Helsinki ja sen lähiympäristö.

Tutustu kohteisiimme kartalla.

Pyydä tarjous

    Tarjouspyyntöni koskee: