Tarkka-kattojen laatu on käsityötä

Tarkka-katot remontoimme ja kiinteistökohteet pääurakoimme ammattiylpeyttä huokuvana käsityönä. Kattoremontti on sinulle vaivaton, koska me välitämme.

Me lupaamme olla tarkka.

Tarkka tarkoittaa meille sovittua aikataulua ja korkeaa työnlaatua. Emme voivottele kattoremontin ja pääurakoinnin haasteiden edessä, vaan tarjoamme ratkaisuja.

Kattoremontti tarkoittaa meille muutakin kuin peltiä ja tiiltä. Kattoremontti on asukkaille aina poikkeus arjessa ja se ei unohdu meiltä koskaan. Sovitussa aikataulussa pysyminen ja talossa asuvien tai työskentelevien ihmisten huomioiminen ovat meille oikeasti tärkeitä asioita. Seisomme sanojemme takana.

Tarkka on luotettava ja systemaattinen kattoremonttikumppani.

Ne ovat korkealle arvostettavia ominaisuuksia, jotka eivät ole kattoalalla itsestäänselvyyksiä. Tarkan kanssa työskennellessä voi luottaa, että kattoremontti hoituu sovitun mukaisesti. Kaiken kaikkiaan Tarkan ammattilaiset ovat positiivisesti asennoituneet yhteistyöhön ja Tarkka tekee myös yrityksenä sen, minkä lupaa remontin eteen tehdä.

Jukka-Pekka Soila
NHK-rakennus Oy

Meille ei käy ”vähän sinne päin” -laatu

Haastamme kattoalan ”vähän sinne päin” -tekemisen laadun. Teemme kattoremontin ja pääurakoinnit korkealla laadulla, tarkasti ja aikataulussa. Me lupaamme välittää kaikista urakan osapuolista kattoremontin aikana ja sen jälkeen. Huolehdimme, että tieto kulkee kattoremontin kulusta reaaliaikaisesti ja huolehdimme joka päivä työntekijöidemme työturvallisuudesta. Joillekin nämä ovat vain sanoja. Meille ne ovat lupauksia – sanatarkasti.

Asiakkaanamme huomaat, että teemme kattoremontista sinulle vaivatonta.

Arvomme

  • Remontoimme katot ja teemme peltityöt laadukkaana käsityönä
  • Välitämme työntekijöistämme ja asiakkaistamme aidosti
  • Teemme remontista sinulle aina vaivatonta
  • Aikatauluissa pysyminen on meille kunnia-asia
  • Ehdotamme ratkaisuja ja autamme aina
  • Noudatamme hyviä rakennustapoja
  • Annamme työllemme pitkäaikaisen takuun
  • Työturvallisuus on meille tärkeintä

Ratkaisemme haasteet

Olemme erikoistuneet ratkaisemaan vaativien kattoremonttikohteiden haasteet kokeneen ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa. Suoritamme konesaumapeltikattojen, tiilikattojen sekä profiilipeltikattojen asennukset ja korjaukset vaivattomasti ja välittävällä asenteella. Teemme peltityöt käsityönä omassa Peltiverstaassamme Helsingissä.

Lue referenssit ja asiakkaiden tarinat kattoremontista täältä!

Kokemuksia Tarkka

Tarkka kattoremontti

Jos kattoremontti on ajankohtainen alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo tai pääkaupunkiseutu, valitse Tarkka kattokumppaniksi!

Teemme kattoremontit myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Kysy tarjous!

Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntöni koskee: